Scroll To Top
Psychologische zorg en coaching in Soest

Piekerpoli Soest

De Piekerpoli biedt hulp bij alle stress gerelateerde klachten en overbelasting en bij alle psychische klachten die gepaard gaan met veel piekeren. Zoals overspannenheid, burn-out, slaapproblemen, hoog gevoeligheid & HSP, negatief zelfbeeld, faalangst, angststoornissen en paniekaanvallen.

Voor wie is de piekerpoli?

Je geeft (te)veel van jezelf in het dagelijks leven en op je werk. Je bent gevoelig en begaan met anderen. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en legt de lat hoog. Mensen vinden dat je goed bent in wat je doet en noemen je getalenteerd. Toch maak je je vaak zorgen, vind je jezelf niet goed genoeg, pieker je en voel je je onzeker. Mogelijk heb je last van faalangst, een laag zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen.

Herken je jezelf hierin?

Als je te veel van jezelf vraagt, heeft dat een grote impact op je dagelijks functioneren en je gezondheid. Wanneer je langere tijd onder flinke druk staat (stress), kun je zowel fysieke als psychische problemen krijgen. Dat kan, maar hoeft niet gelijk, een burn-out of depressie te zijn. Je kunt ook merken dat je last krijgt van spanningshoofdpijn, slapeloosheid of verminderde eetlust, dat je emotioneel onrustig bent, moeite hebt met het nemen van beslissingen of dingen uitstelt. Wellicht voel je dat je niet in balans bent en wil je graag meer controle over je leven. Je bent een doorzetter en capabel, maar je weet niet waar te beginnen. De Piekerpoli is er voor iedereen die teveel van zichzelf eist.

samengesteld-gezin.jpg